Engelse bewegwijzering TU Delft

Gister kreeg ik van iemand een melding dat in de TU-wijk in Delft een nieuwe volledig engelstalige bewegwijzering was geïnstalleerd (moet ergens in mei, juni geweest zijn; zie hier). Via het kwettercircuit kreeg ik te horen dat die bewegwijzering al weer verdwenen is (op kwetter: @JvH1983). Kan iemand me een foto bezorgen van de huidge bewegwijzering in de TU-wijk?
Stuur naar webbaas@stichting-nederlands.nl. Alvast bedankt.

4 thoughts on “Engelse bewegwijzering TU Delft

 1. Leuk, maar het station en het spoor is onenkebd terrein voor mij geworden. Vroeger reisde ik nog wel eens met de trein, maar tegenwoordig niet meer: fiets of auto. We hebben in Tilburg wel een station met een mooi dak (kroepoekdak).Groetjes

 2. Op de gebouwen zelf staat alles nog uitsluitend in het Engels en detzelfde geldt voor kleine wegwijzers.

  Jammer, maar het was te verwachten.
  Ik hoop dat die nieuwe Engelse bewegwijzering er op z’n minst behoorlijk uitziet. Want wat een lelijke dingen waren dat op die foto’s.

 3. Op de gebouwen zelf staat alles nog uitsluitend in het Engels en detzelfde geld voor kleine wegwijzers.
  Wat het nut van al dat Engels is? Geen hoger niveau in elk geval.
  Laatst nog naar een zogenaamde Phd symposium geweest (wegbouwkunde). Voornamelijk Chinese studenten vertelden waar ze mee bezig waren en een Nederlander. Uiteraard gaf deze Nederlander zijn presentatie in (steenklolen) Engels aan de (Nederlandstalige) toehorders….
  Als zogenaamde hoogleraren het over de zogenaamde kenniseconomie hebben weet ik wel beter. Blijkbaar gaat het alleen om geld binnen te harken van buitenlandse studenten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.